Je eigen verzonken hot tub jacuzzi klaarmaken is een arbeidsintensieve taak die wat vallen en opstaan vergt. Aan de andere kant kan het ook heel boeiend en interessant zijn. En de resultaten brengen een brede waaier van ideeën voor u om te onderzoeken. Het proces van het daadwerkelijk bouwen van de verzonken inground hot tub jacuzzi kan een beetje uitdagend zijn, maar het zal u de ervaring en kwaliteit bieden die u wenst. Met dat in gedachten, hier zijn de dingen die je nodig hebt om zich te concentreren op hier en welke dingen je moet doen om de juiste resultaten te bereiken.

Verwijderen van de bovenste laag van de grond

U begint het proces door de bovenste laag van de grond te verwijderen. Dat maakt het makkelijk om de fundering voor uw verzonken inground hot tub jacuzzi voor te bereiden. Dit kan een beetje intensief zijn, afhankelijk van de grootte van uw hot tub. Maar het is de moeite waard om het zelf uit te proberen en aan te passen voor de beste resultaten. Je wil al het vuil opruimen eens je de toplaag hebt verwijderd, zodat alles proper is en klaar voor het volgende proces. Zo krijg je de juiste aanpak en voldoende ervaring, zonder je zorgen te maken over eventuele problemen.

De basis voor een hot tub betonneren

Om een stabiele basis te hebben, zult u beton moeten gebruiken. De onderstaande afbeeldingen laten duidelijk zien dat u nog een gat moet graven om het eerste deel beton in te krijgen. Dan wil je verspreiden en te creëren vrij veel over, dan vul dat met beton. De kuip moet een stabiele basis hebben, misschien een beetje opgetild van de grond, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over stilstaand water of iets dergelijks. Het betonnen kruis biedt de perfecte basis voor uw hele proces.

U zult de basispijlers bovenop het beton moeten plaatsen, zodat u veel stabiliteit krijgt. Dit helpt veel, het geeft een zeer goede waarde en ervaring, en het resultaat als geheel is zeer indrukwekkend en onderscheidend op hetzelfde moment. Nu zou je een groot kruis moeten hebben dat je kan gebruiken als basis voor je verzonken inground hot tub jacuzzi. Het is altijd belangrijk om een duurzame basis te hebben, anders kan je schade en problemen verwachten, en dat zijn allemaal dingen die je misschien wil vermijden.

Plaatsing van de inground verzonken hot tub

Eens de basis en fundering van het hele systeem klaar zijn, is dit het perfecte moment om de ingegraven hot tub bovenop het betonnen kruis te plaatsen. Het is belangrijk te onthouden dat het waterdichtingsmateriaal tussen de houten basis van je hot tub en het betonnen kruis moet komen. Waarom heb je dat nodig? Het helpt je voorkomen dat het hout wordt aangetast. Omdat je hot tub hier voor lange tijd zal staan, kan hout na verloop van tijd degraderen, en daar moet je in zo’n situatie rekening mee houden. Idealiter laat je het toestel goed afsluiten zodat er geen onzuiverheden in de hot tub kunnen komen.

Bouwen van een buitenterras

Nu de inground hot tub is voorbereid, moet je beginnen werken aan het buitenterras. Je zal moeten beginnen met de betonnen kist toe te voegen en die te gebruiken als basis voor je terras. Je wil het terras vrij lang maken, en het zal een zeer goede ervaring en waarde opleveren.

Wij raden u aan wat grind tussen de betonblokken te leggen. Dit is belangrijk voor een goede afwatering, en het resultaat is vrij goed. Installeer de WPC duigen kruiselings op de betonnen basisblokken. Wij raden de composiet duigen aan omdat ze zeer goed te gebruiken zijn en ze hier veel waarde en kwaliteit uitstralen. U wilt de duigen op een afstand van elkaar aanbrengen.

Bovendien wilt u dat ze waterpas liggen, zodat u er zeker van kunt zijn dat de bovenpanelen voor het terras niet doorbuigen. U wilt dat ze vlak zijn, zodat u kunt lopen zonder u zorgen te maken over uw veiligheid. Dat is de beste aanpak, die geweldige resultaten en een enorme waarde zal opleveren. Het is een goed idee om de stabiliteit te testen voordat u er iets bovenop gaat leggen. Het zal een beetje vallen en opstaan vergen om dit goed te doen, maar de kwaliteit is er, en u moet het gewoon zelf uittesten.

Het installeren van de bovenste composietpanelen

Dit is het moment waarop u de composietpanelen moet toevoegen aan de structuur die u net hebt gemaakt, nadat u alles hebt getest en hebt gezien dat het stevig was, moet u er nu voor zorgen dat u de panelen installeert en alles op de juiste manier gebruikt. Wij raden u aan om ze uit te testen zodra u een paar panelen hebt geïnstalleerd om te zien of alles gelijkmatig is toegevoegd en dat er geen dompelplekken of problemen zijn. Dat is het cruciale aspect om in gedachten te houden.

Het vormen van de verhoging voor uw verzonken hot tub

Op dit punt wil je beginnen met het vormen van de verhoging voor je inground hot tub zodat je hem goed kan inbedden. Je wil een opstapje toevoegen dat je helpt om er zonder problemen in en uit te geraken. Het systeem zelf werkt heel mooi, en je zal het proces heel handig maken.

Laatste afwerkingen

Nu moet u alleen nog de laatste hand leggen, de extra panelen toevoegen en dan zult u merken dat het hele proces goed is om te gaan. Het helpt heel wat, en het brengt het soort waarde en ervaring over waarin u geïnteresseerd bent. Dat is de juiste aanpak, en u zult merken dat het heel goed werkt.

Nadat je de laatste hand hebt gelegd, is alles klaar en kan je gaan genieten van je inground hot tub. Dit kan wat werk kosten, maar het is de moeite waard en je zal het resultaat heel erg appreciëren. Zorg er gewoon voor dat je geen haast hebt en concentreer je echt op het volgen van de richtlijnen!

Contacteer ons!
close slider